tiistai 8. joulukuuta 2009

Tokotreenit

Väsynyt ohjaaja, joka yritti epätoivoisesti esittää koiralle pirteää; Aiempien kokemusten vuoksi tiesin, että jos minä olen ärtynyt, väsynyt, surullinen tms, Neri huomaa sen minusta ja treenit menee pipariksi, ja vaikka joulu lähestyykin, en olisi millään jaksanut niellä sitä "piparia"! :)
Loppujen lopuksi treenit menivät ihan mukavasti, joskaan ei nyt vallan loistavasti.
Aluksi ohjaaja kävi jokaisen koiran luona tekemässä tuttavuutta, tätä on tehty tosi vähän tuolla koirakoulussa. Neri otti ohjaajalta pienen arastelun jälkeen namin kädestä, eikä mitään murinoita eikä puhkumisia. JEE! \o/ Seuraavaksi oli seuraamista, jonka tarkoituksena oli opettaa ohjaajaa kävelemään viivasuoraan. Neri oli turhan kiinnostunut toisista koirista ja kontaktin pitäminen oli hieman lipsuvaa ja mun suoraan kävelystä en voi mennä takuuseen.

Hyppytreenit meni hyvin: kolme treenihyppyä, lähetys katsekontaktista, jokaisen Neri hyppäsi reippaasti käskyn saatuaan. Ensimmäisessä mun "seiso"-käsky viipyi turhan kauan, muilla kahdella kerralla Neri seisoi heti käskystä, lelupalkka pään yli

Liikkeestä seisominen: Ensin verestettiin hieman muistia, mitä seiso tarkoittaa. Ensimmäisellä kerralla liikkeestä seiso käskyn jälkeen koiran pysäytys ja heti ruokapalkka. Sen jälkeen liikkeestä vain käsky seiso ja itse jatkoin kävelyä, Neri liikkui vähän käskyn jälkeen, mutta heti sen seisahdettua heitin lelun pään yli. Toisella kerralla Neri seisahtikin sitten nopeasti ja taas lelu pään yli ja kehuja ja leikkiä... Puoli tuntia kuluu nopeasti! :)
Treenien jälkeen yksi ohjaaja tuli sanomaan mulle "Sehän on yllättävän mukava koira holskuksi" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti