lauantai 12. joulukuuta 2009

Suunnittelematonta sähellystä

Treenit pitäisi kuulemma suunnitella etukäteen, mutta siihen mulla ei ole resursseja(=taitoa) siispä tänään treenattiin Nerin kanssa epämääräisen sekavasti jotain toko-juttuja. Mutta oli mulla sentään joku teema: seisominen. Ensin vaan seisotin ja istutin Neriä vuorotellen käsiohjauksella, että oikea tekniikka kaukokäskyjä ajatellen iskostuisi Nerin selkärankaan. Mutta musta tuntuu vahvasti, että tämä SEISO-sanan merkitys ei ole vielä täysin auennut Nerille.
Sen jälkeen harjoiteltiin liikkeestä seisomista, mutta ei tytteli oikein ollut kovin nopeareagtioisella tuulella: "Häh, sanoitko sää jotain?" Mä pysäyttelin sitä viemäriputken pätkän eteen, että olisi joku konkreettinen paikka johon pysähtyä, mutta välillä Neri käveli koko vartalonmitan putken yli käskyn jälkeen. No, pari meni hienosti, ja niihin lopetettiin.
Hypyn jälkeen seisominen on vielä hieman hakusessa ja päätin että nyt aletaan höylätä hyppy alokasluokkakuntoon, joten otin hyppytreeniä muutaman kerran. Ihan hyvin ne meni.

Huomenna hakutreenit. Hmm, niihin pitäisi muka joku suunnitelmakin olla.... Viimesunnuntaina sanottiin että Nerille voisi ottaa jo useampia maalimiehiä yhellä kertaa, joten olen varautunut kuuteen. Nerin kanssa on tehty maalimiehen saattoja, haamuja ja edellis kerralla hajuhakuja. Viimeeks oli uusi paikka ja paljon ihmisiä, joista osa Nerille uusia tuttavuuksia, joten päädyttiin saattoihin ja haamuihin. Neri oli tosi reipas ja innokas, epävarmuudesta ei ollut tietoakaan, joten huomenna voisi taas ottaa ainakin osan maalimiehistä hajuhaulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti