sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Haku \o/ :) - Toko :(

Purkaudutaan nyt siitä tokosta ensin...
Tuollaisten toko-treenien jälkeen tekisi aina mieli lopettaa koko homma. Jos ei koiraa kiinnosta pätkääkään, miksi kiusata itteensä ja koiraa.... No, sunnuntain ongelma taitaa olla se, että hakutreeneistä päästään noin yhdeltä ja kahteen mennään jo tokoon, eli koira on ihan väsyksissä. Taidan jättää tästä lähin sunnuntain treenit kentällä väliin. Käyn kuitenkin hallissa, koska se mahdollisuus on meille "ostettu".
Treenit kestää puoli tuntia ja siitä n. 20 minuuttia alusta mä yritän rakentaa jonkinlaista kontaktia! Neri vaan tuijotteli toisten koirien tekemisiä. Turhautumisen ja ärtymisen tunne on äärimmäisen väsyttävää! :(
Ja eipähän niistä muutamista liiketreeneistä paljon ole mainittavaa! Puoliksi persiilleen meni ja mä en lukenu koiraa kunnolla.
Haussa Neri yllätti taas positiivisesti
Ei yhtään pöhinää eikä haukkumista. Kaikille maalimiehille meni hienosti eikä keskilinjalle palatessakaan kerännyt kierroksia. Neljä maalimiestä: 1.saatto - 2.valmis - 3.saatto - 4.valmis, reaktio.
Ja hakujen jälkeen vielä meni pökkäämään Kaarinaan kättä kuonollaan ja kerjäämään namia, ja Kaarinahan antoi, vaikka ei kuullemma yleensä noihin kerjäämisiin vastaa! :)
Lopuksi Marja-Leena otti Nerin patukan ja kävi heiluttelemaan sitä maassa Nerin edessä. Neri lähti epäröimättä ja epäilemättä leikkitaisteluun, ja voitti tietysti. Vei sitten vuorollaan patukkaa kaikille vieraille pyytäen leikkiin! Siinä mä vaan auoin hämmästyneenä suutani! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti