torstai 31. maaliskuuta 2011

Hyppelyä

Hyppyjä n. 85 senttiä korkean esteen yli muutaman kerran ensin pelkästee, ja sitten yritettiin narupallon kanssa. Neri pudotti pallon ennen hyppyä. Narupallo on kyllä tuohon huono, kun naru jää välillä Nerin jalan alle. Muutaman yrityksen jälkeen tuli jo pallokin mukana. Hirmukehut ja kiskontakisa päälle. Muutan pallohypyn jälkeen vaihdettiin pallo kapulaan. Ensimmäisellä kerralla Nerille tuli rimakauhu - pysähtyi, pudotti kapulan ja meinasi hypätä ilman - Kielsin ja vein koiran uudelleen kapula suussa muutaman metrin päähän esteestä ja menin itse toiselle puolelle. Tulihan se sieltä hienosti kapula suussa, ja taas kisontariehumista. Sen jälkeen ei enää epäröinyt kapulan kanssa esteen ylitystä. Pari kertaa hyppyytin lisäkorotuksella, lähes metristä, ilman kannettavaa. Lisäpalikat pysyi paikoillaan, eli ei osunut!

Lisäksi kierroista eteentuloa ja maahanmenoja. Eteen tulee jo aika hyvin ilman käsiapua. Palkka putoaa leuan alta. Törmäsi kerran aika kovasti, kun "jarrut ei pitäneet" ja alkoi nyt jäädä vähän turhan kauas.
Ensimmäinen maahanmeno valui, ei palkkaa - Uuden kierron jälkeen paremmin. Oli vaan sen verran kierroksilla, ettei meinannut malttaa maasa pysyä, vaan kyynärät nousi. Palautin vihaisesti takaisin ja sitten treenattiin sitä maassa pysymistä. Hyppelin, huidoin ja pyörittelin narupalloa. Pysyi hyvin, kun oli tosissaan käsketty pysymään. Menin palkkaamaan nameilla makuuseen ja sitten vapautus palloleikkiin.

Seuraamista palveluskoiran tapaan: Kun on nyt pidetty kontaktisulkeisia, niin Nerin seuraamistapa on muuttunut. En oikein tykänny - Yritti muka olla hirmu tsemppinä hienossa kontaktissa katse ylöspäin tiukasti vieressä(suorastaan nojaten), mutta loppujen lopuksi oli huonommin "kuulolla" kuin aiemmin. Meinasi koko ajan edistää, mikä ei ole aiemmin ollut ongelmana, ja käännöksissä oli myöhässä. Käytin aiemmin "sivu"-käskyä vain sivulletulossa ja askelluksissa ja "seuraa" muuten seuraamisessa. Huomasin sitten, että kun käytän seuraamiseen lähdössä "seuraa" -käskyä, niin seuraa samalla tavalla kuin aiemminkin ja "sivu" -käskyllä intoilee! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti