tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kentällä pitkästä aikaa

Jäipäs hyvä mieli treenistä. Neri keskittyi mun kanssa tekemiseen, eikä kytännyt toisia koiria, ja siellä oli sentään meidän lisäksi kuusi koirakkoa. Mä saatoin vihdoin laskea kantapäätkin maahan, kun ei tarvinnut koko ajan vahdata Nerin eleistä koska se meinaa syöksyä jonkin toisen koiran perään. Olipas mukava tunne! :)
Aluksi vähän kuin ALOn luoksepäästävyys: ohjaaja kävi jokaisen koiran luona. Neri oli ilman hihnaa, pysyi sivulla istumassa väistelemättä ja antoi katsoa hampaatkin.
Sitten pitkästä aikaa toisten koirien lomassa pujottelua, ja Neri seurasi kontaktissa lähes koko matkan. Pari kertaa vilkaisi varmuudeksi jotain taakse jäänyttä koiraa.
Jäävät meni myös hienosti, Henna kehui. Palkka pysähtymisestä. Seisomassa ja makuulla pysymistä treenasin hengailemalla Nerin ympärillä välillä palkaten. Pari seuraamiseen tuloa otettiin myös - Lisä "seuraa"-käsky, kun Neri oli lähellä. Hyvin jarrutti viereen!
Luoksetulon stoppia takapalkalla ja maahanmenoa jättämällä lelu paikkaan, johon Nerin kuvittelin menevän maahan. Neri ei kyllä huomannut maassa olevia leluja vaan oli keskittynyt muhun. Matka oli melko lyhyt, joten pysähtymiset suht nopsia.
Ja lisäksi sitten paljon leikkiä ja riekkumista. Hirmu kivaa! :D

Kotipihassa jatkettiin eilisiä kapulan nostoharjoituksia. Kovasti Neri yritti kapulaa vielä "tappaa", mutta kun ei siitä tullut palkkaa, alkoi tarjota kunnon nostamista.
Arttua viedään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti