torstai 20. toukokuuta 2010

Toko kokeeseen -->

Tokon treenaaminen kentällä on jäänyt vähiin tiistain hakutreenien ja Lappeenrannan reissun takia. Tosin se on jäänyt vähiin kotonakin, mutta kai se tekee vaan hyvää pitää välillä paussia.
Ensimmäinen toko-koe 20.6
Menin vaan ilmoittautumaan Nerin kanssa Levekin järjestämään 20.6. pidettävään toko-kokeeseen ja iski pieni paniikki päälle. Seuraaminen/kontakti ja luoksetulo.... :-O Mutta luin levekin jäsenlehdestä: "Kaikki mukaan kisaamaan. Ei se niin vakavaa ole!" Ja tajusin, että ei se tosiaankaan ole niin vakavaa. Mennään kokeilemaan ja jos menee penkin alle, sitten menee. En ota siitä stressiä etu- enkä jälkikäteen! Ja onhan tässä vielä kuukausi aikaa opetella vaikka kaikki liikkeet uudelleen! :D Pakkohan se on joskus kokeissa alkaa käydä, jos haluaa niitä ykkösiä saada ;) Periaatteessa Neri osaa ALOn liikkeet, mutta käytäntö onkin sitten eri asia. Hyppy ja jäävät on varmaankin ihan hyvät ja suht varmat. Niin ja paikkamakuu myös... ellei Neri ala ryömiä eteenpäin, kun vaistoaa mun jännityksen.
Treenattavaa 
Luoksepäästävyyttä täytyy treenata. Sitä ei ole kokeiltu treeneissä, kuin pari kertaa enkä oikeastaan tiedä miten Neri reagoi.
Kontakti on putoilevaa, joten seuraaminen voi olla puutteellista. Ja Neri tylsistyy seuraamisessa, jos en palkkaa välillä ja alkaa kolistelemaan hampaitaan mun polveeni. Kontaktia aletaan treenaamaan ihan pienissä pätkissä enimmäkseen lelupalkalla, jos vaikka saisi Nerille viettiä ja intoa seuraamiseenkin.
Ja se luoksetulo - Päätin eilen, että taidan opettaa Nerille luoksetulon uudelleen: Suoraan sivulle perusasentoon. Jos joskus päästäänkin niin pitkälle PK-puolella, että mennään tottis-kokeeseen, siihen on paljon paljon aikaa. Opetellaan sitten luokse tulo uudelleen. Voi olla, että pipariksi menee, kun on hinkattu eteen istumaan tuloa kuukausikaupalla. :-/ Apua! Nyt en enää olekaan niin varma! Mähän sekoitan koiran ihan kokonaan!
Perusasentoon tulokin on Nerillä nykyään hieman yliolkaista, ei joka kerta ihan suorassa ja.... ööööö... joskus toi pösilö menee mun taakse tai tulee eteen poikittain istumaan! :D Upsis! Mitä mä kirjoitinkaan tuolla aiemmin periaatteessa osaamisesta?????? 
Ja sitten minä vielä
Tosi vähän olen treenannut liikkeitä käskyttämällä. Ei oikein ole vielä ihan selvillä, mitä liikkeenohjaajan käskyt tarkoittaa. Siihen täytyy pyytää apua kentällä yhteistreeneissä. Ja vielä:  Mulla ei ole hajuakaan, mitä siellä kokeessa tapahtuu. Sitä tätyy mennä katsomaan johonki kokeeseen ennen omaa koepäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti