lauantai 29. toukokuuta 2010

Hieno luoksetulo! \o/

Kokeilin miten luoksetulo tänään onnistuisi. Ensin kävin palkkaamassa istumassa pysymisestä, sitten uudelleen n.15 metrin päähän (pihassa ei ole enempää suoraa tilaa). Kutsu "tähän" ja Neri laukkasi vauhdilla kohti ja ajattelin, että kohta tömähtää, mutta ei... Viimehetken jarrutus ja suoraan eteen istumaan etutassut mun varpaitten edessä ja kuono navan kohdalla! Vapautin siitä palkkaamalla namilla ja sen jälkeen hurjat bileet pystyyn! :)
Muutenkin Nerillä oli aamusta into päällä, perusasentoon tulot oli iloisia ja täsmällisisä ja kontaktia haki oma-aloitteisesti. Tuommoisen tatsin kun saisi toko-kokeeseenkin.
Eiliset tunnistusnoutokapulan haut oli ihan perseestä! Neri ei keskittynyt yhtää ja toi minkä tahansa palikan kolmesta. Ja kun harjoittelin pelkkää palikan tuomista, Neri pureseli sitä matkalla mun luokse. Ei tainnut oikein olla motivaatio kohdallaan! Tänään laitoin terassin laudoista jääneen yhden pikku palikan samaan kaikkien muiden eri kokoisten palikoiden muodostamaan isoon kasaan ja siitä Neri etsi oikeasti haistelemalla oman. Taitaa olla parempi käyttää läjäpäin palikoita, niin Neri keskittyy haistelemalla valitsemaan.
Pojan jalkapalloharjoituksissa treenattiin eilen paikallamakuuta n. 15 metrin päässä kentän kulmasta. Neri pysyi muuten hyvin, vaikka paikalla oli toinen koirakin, jonka kanssa se oli hetkeä aiemmin leikkinyt, mutta kun pojat tulivat kulmaan pelaamaan ja kilpaa tavoittelivat palloa, se oli jo Nerille vähän liikaa! Sinne se meinasi syöksyä sekaan riemun pitoon, mutta pysähtyi onneksi käskystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti