torstai 20. toukokuuta 2010

Hakuilut

Tiistain hakutreenit Birgitanpolun varrella
Edellis tiistaina 11.5. neljä maalimiestä: haamu-haamu-valmis-haamu. Haamut takarajalla, jotta saadaan Neri oppimaan menemään alueen perälle asti. Nerillä on edelleen tapana kiertää maalimiehelle varovasti jommalta kummalta puolelta, vaikka se tietäisi missä mm on. Epävarmuutta!
Viime tiistaina 18.5. viisi maalimiestä. Vasemmalla kolme haamua ja oikealla vastatuulesta oli tarkoitus hakea maalimiehet hajuhakuna. Neri oli saanut jo keskilinjalla selvän hajun tai osoitti ainakin voimakasta mielenkiintoa maalimiestä kohti, joten lähetin suoraan keskilinjalta. Nerin liikkumien oli hieman laiskaa. Oliko kyse motivaation puutteesta vai kuumuuden ja näyttelyreissun aiheuttamasta väsymyksestä. Viimeiselle maalimiehelle Neri lähti hieman reippaammin, kun Kaarina päästi piilostaan iloisen "Hiiiii!"-äänähdyksen. Täytyy seuraavalla kerralla kokeilla ääni-apuja, jos laiskuus taas yllättää.
Kaarina sanoi, että Neri kiersi hänen taakseen ja kosketti varovasti kuonollaa olkapäähän tyyliin: " Anteeksi, voisin nyt ottaa sen palkan." Neri ei ainakaan sikaile maalimiehillä! :) Myös Miikku sanoi, että Neri löysi hänet kiven takaa, katsoi etupuolelta ja kiersi kiven siirtyen Miikun taakse. Tutut maalimiehet ja Neri vaan edelleen epäröi luoksemenossa. Mutta tuohon epävarmuuteen ei varmaan auta kuin aika. Täytyy myös kokeilla seuraavilla kerroilla, josko Neri suostuisi palaamaan keskilinjalle maalimiehen saattelemana ja palkkaamana.
Rullailmaisuakin voisi jo alkaa treenaamaan metsässä. Täytyis vaan saada pakotettua joku noista mun miehistäni treenaamaan sitä edes vielä muutaman kerran kotioloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti