lauantai 31. heinäkuuta 2010

Lihakset jumissa vai...?

Neri on ihan outo! Ensinnähään se ei tullut heti kopista, kun mä menin ulos vaan sain huudella sitä vähän aikaa. Sittenkin se mateli pää painuksissa tarhan avoimelle portille - ja se, jos mikä, on outoa!! Eikä se innostu mistään. Tai itseasiassa piristy se vähän, kun Huki meni "tarkastamaan sen juoksukuntoa" - Käänsi häntäänsä sivuun, mutta Hukipa vaan puhahti: Ei ollut vielä valmis! :) Juoksu on tietysti osasyynä, mutta epäilen selkälihaksien olevan jumissa. Kun silittelin selästä vähän voimakkaammin, Neri "hyrtisteli" nahkaansa ja kun hieroskelin ja painelin sitä, se päästi urahduksen. Kumma juttu, kun Neri ei ole tehnyt mitään niin kovin fyysistä viimeaikoina... Tai no, ehkä se johtuukin juuri siitä - liian vähästä liikunnasta ja liiallisesta makaamisesta... Neri on ollut niin vetämätön juoksun ja helteiden yhteisvaikutuksesta! Makailee vain varjossa marjapuskien juurella.
Nyt otan sitten koiran käsittelyyn, eli hieron sitä parhaan taitoni mukaan. Vieraalle en ihan heti lähtisi, kun Nerin luottamus vieraita kohtaan on niin.... Ensimmäiset kerrat menisi varmaan luottamuksen herättelyyn, jotta koira voisi rentoutua käsittelyssä. Mutta jos jumitus jatkuu, pakkohan se on mennä.
Saakohan koirille laittaa "horse poveria"?

3 kommenttia:

 1. Iines on ottanut hierojan käsittelyn hyvin vastaan vaikka se ihmisistä niin kovasti perusta. Nopeasti tajusi miten hyvältä hieronta tuntuu ja antaa käsitellä itseään hyvin. Joten kannattaa ainakin käydä kokeilemassa. Voit yllättyä postiivisesti :)

  VastaaPoista
 2. Neri on tottunut kyllä hierontaan ja nauttii siitä, kun olen sen siihen pennusta lähtien totuttanut. Nytkin, vaikka välillä teki selvästi kipeää, se nukahti siihen ja näki jopa unia.
  Jotain on sattunut tänä aamuna, koska aiemmin aamulla kuulemma kyllä hyppäsi kopin katolle ja oli ihan pirteä.
  Yritin soittaa "omalle" eläinlääkärille, mutta ehtivät lopettaa tältä päivältä. Annoin asperiinia, kun sitä voi kuulemma antaa, jos ei koirien särkylääkettä ole.... Katson tilannetta maanataihin, jos ei pahemmaksi mene.

  VastaaPoista
 3. Nipsulla ku ekan kerran kävi hieroja,ni se eka ns. tutustui koiraan ja hieroi ihan se ehdoilla. Jo toisella kerralla Nipsu meni hierojan luo ihan ku se olis ollu tutumpikin ihminen.
  Hieroja tulee kotiin ja oma ihminen saa olla mukana,ni on koiralla turvallinen olo.

  -Anni-

  VastaaPoista