torstai 11. helmikuuta 2010

Toko-hermot, haloo?

Ti 9.2. Tokoa ulkokentällä
Ei ole toko-motivaatio vieläkään tullut takas. Olin viime tingassa liikkeellä ja mietin autossa, että Neri kuitenkin vaan rähisee ja tuijottelee toisia koiria koko treenin ajan. Oli taas jo kentälle mennessä asenne "kohdallaan"! :(
Passitin Nerin pari kertaa takaisin autoon puhkumisesta. Kentällä käyttäytyi ihan hienosti ja keskittyi aika hyvin mun kanssa tekemiseen.
Paikkamakuu muista erillään, ohjaaja huuteli häiriöksi kovaan ääneen kaikenlaisia käskyjä. Neri seuraili kaula pitkänä ympärilleen, kyynärät hädin tuskin maassa, mutta pysyi kuin pysyikin vähintään kaksi minuuttia. Mä kävin välillä palkkaamassa ja kävelin sen taakse.
Aika paljon vaan leikin Nerin kanssa ja palkkailin oma-aloitteisesta seuraamisesta, ja niistä pari liikkeestä seisomista ja maahan menoa käsiohjauksella. Jäi toisella kertaa maahan-käskystä istumaan.
Sitten se luoksetulo - jäi istumaan, jos en mennyt kauas: Jos menin yli kymmenen askelta, koira meni maahan. Lelun jättäminen Nerin selän taakse auttoi. En ottanut luoksetuloa vaan vapautin lelulle. Ohjaaja antoi vinkiksi istuttaa ruokakupin edessä, ja palkaksi istumassa pysymisestä vapautus ruualle. Ihan rento fiilis oli treenin jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti