torstai 11. helmikuuta 2010

Pulkanveto sujuu hienosti

Ke 10.2. pulkkailua

Neri innostui jo, kun otin pulkkavaljaat esille ja kun olin pukenut ne päälle, se juoksi innoissaan ovelle odottamaan. Mä vedin pulkan metsätielle ja Neri sai juosta vapaana "suorittamassa asioitaan".
Hienosti Neri osaa jo kääntyäkin aisojen ja pulkan kanssa, ja peruuttaakin useita metrejä. On se vaan taitava tyttö, ja osaa olla rauhallisesti, kun tarve vaatii. Neri kääntyy hienosti! Pois tieltä Hukit ja männynkävyt!
Yritettiin vedättää Hukia pulkassa, mutta ei sille oikein kyyti kelvannut! :)
Sitten mä vielä juoksetin Neriä pitkin Vanattarantien kevyenliikenteen väylää juosten itse perässä pitkän liinan kanssa ja harjoiteltiin pysähtymistä ja rauhallista liikkeellelähtöä.

2 kommenttia:

 1. Aivan upea kuva tuo missä hirvikoira on pulkassa! Tuo on juuri sitä mitä haaveilen meidän holskulle. Meillä on yksi ns. huonojalkainen koira joka väsyy lenkillä helposti ja jos saisin tuon holskun vetämään tuota westiä juuri noin! Tuo näyttää oikein hyvältä! :) Täytyy meidänkin hankkia pian nuo valjaat.

  Laiton tuon teidän blogin meidän sivuille linkiksi. =)

  Anne ja Romeo

  VastaaPoista
 2. Tuo meidän hirvikoira alkaa myös olla jaloistaan vähän heikko, kun sillä on nuo "tappijalat". Väsyy nykyään lenkeillä. Vielä mä opetan sen siinä pulkassa makaamaan! :) Pitää vaan laittaa siihen ensin liukueste. Huki selvästi pelkäsi sen liukkautta.
  Tosi nopeasti Neri oppi aisojen väliin, luulin että menisi kauemmin saada se hyväksymään "kiinnisitominen".

  VastaaPoista