sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Omaa osaamattomuutta

Funtsintaa
Mä keksin, mistä mun jännitys tuli vasta kokeessa. Mä luotin Nerin osaamiseen, mutta kun suorittaessa tsemppasin kauheasti, että osaan vetää oma roolini oikein, siitä iski hermostus.
Me ollaan tosiaan treenattu niin hirveän vähän liikkurin kanssa, että se keskittyminen liikkurin käskyjen kuunteluun veti mut tyhjiin. Mä olin ihan poikki, kun se lopulta päättyi.

Kolme viikkoa aikaa seuraavaan koitokseen. Sitä ennen ohjelmaan otetaan ruudussa oikean paikan haku, ettei Neri enää juoksisi ruudun yli. Seuraamisesta ja perusasennoista koitetaan saada täsmällisempiä ja jatketaan noutojen palautusvauhtitreenausta. Tietty muitakin pitää samalla pitää yllä. Kaukojen oikea suorittaminen ainakin unohtuu nopsaan. Nyt Neri teki ne hyvin, kun vire oli todella alhaalla. Hyvin se kyllä kuunteli, kun se joidenkin käskyjen kohdalla katseli vaan tylsistyneenä yleisöä.
Mulle itselleni varmuutta liikkurin kanssa suorittamiseen. Täytyy pyytää, että sais nyt joka kerta treenissä tehdä vaikka pari liikettä liikkurin kanssa.

Pieni rullatreeni
Tänään sain pojat sentään talon taakse pellolle asti maalimiehiksi, kun vetosin äitienpäivään :) Pojat juoksetti ensin Neriä pellolla edestakaisin hirveetä vauhtia, koira painoi kuin vinttikoira ikään. Olis kyllä hienoa saada joskus mitattua sen vauhti, kun se ottaa Lassia kiinni - Lassi on Nerin suosikki "jänis".
Otettiin sitten pelto-oja keskilinjaksi ja toinen poika toiseen suuntaan ja toinen toiseen. Molemmille puolille lähetin kaksi kertaa. Neri ei ollut enää juoksutuulella ja Hukikin häiritsi, että se treeni ei ollut paras mahdollinen. Ensimmäisellä kerralla Neri pudotti rullan matkalle -Lähetin uudellen ja huusin Neriä tuomaan, kun se oli ottanut rullan. Näytölle piti antaa kaksi käskyä, enne kun lähti liikkeelle. Toiselta puolelta Neri toi rullan kerrasta, mutta jäi näytöllä katselemaan naapurin pihassa liikkuvaa naista, eikä menny Artun luokse asti. Seuraavalla kerralla ei taas mennyt hakemaan rullaa vaan juomaan ojasta vettä - Jouduin huutamaan sen lopulta pois, kun Neriltä taisi unohtua, mitä se olikaan tekemässä. Hukikin lyllersi jossain sielläpäin pusikoissa. Lassi siirtyi vähän piiloon, että saatais se mielenkiintoisemmaksi ja johan Neri paineli vauhdilla sinne, toi rullan ja meni sitten vähän laiskasti näytölle. Viimeisellä kerralla Arttukaan ei ollut heti näkyvissä, niin Neri lähti innoissaan etsimään, toi hyvin rullan ja lähti näytölle... mutta taas unohtui kesken, kun se nainen edelleen liikuskeli siellä pihalla. Herkkä on häiriöille näköjään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti