keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Vieroitusoireita

Nerillä oli jo toisena päivänä leikkauksesta vieroitusoireita treenaamisesta, kun haavakaan ei ollut kovin kipeä. Mulla alkaa olla vasta nyt, ja Neri taas on vihdoin oppinut löysäilemään ja nukkumaan. Se ei enää viitsi pompata heti pystyyn, kun mä lähden liikkeelle. Tosin taitaa tötsän kanssa liikkuminen ahtaissa tiloissa olla sen verran epämiellyttävää, että Neri jää ennemmin paikalleen makaamaan.
Ollaan me treenattu sisällä tunnistusnoutokapulan kaunista pitämistä ja pureskelematta tuomista pahimpiin treenausvieroitusoireisiin.
Haava on aikas hyvän näköinen Nerin nuoleskeluista huolimatta. Muutaman kerran olen pyyhkinyt betadine-liuoksella. Nyt on toissapäivästä lähtien ollut yhdessä kohtaa laajeneva punainen läntti, joka näyttää verenpurkaumalta, ei tulehtuneelta. Neri on tainnut tehdä jonkin liian repäisevän liikkeen! Tikkien kohdilta on iho myös alkanut punottaa, ihan kuin iho hylkisi tikkejä. Täytyykin kysyä, voiko tuo äityä tulehdukseksi. Maltan tuskin odottaa ensi maanantaita, että saadaan tikit pois.

1 kommentti:

  1. Verenpurkauma se punainen läntti olikin. Se hävisi pois pikkuhiljaa leviten. Haava on hyvännäköinen ja nyt vaan ootellaan, että päästään tikeistä eroon - Ne selvästi kiristää ja aiheuttaa kutinaa.
    Tuntuu, kuin koira olisi jotenkin muuttunut rauhallisemmaksi, mutta täytyy katsoa ... :)

    VastaaPoista