keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Videoo

Halusin videolle Nerin kaukon siirtymät, että näen missä kohtaa se liikuttelee jalkojaan. Poika meni sitten vilauttamaan sille laserosoitinta, vaikka nimenomaan kielsin. Neri on laservalopisteen perään suorastaan neuroottinen ja pelkästään sana "laservalo" tai laserkynän näkeminen saa sen sekopäisenä katselemaan maata ympärillään. Keskittyminen oli sitten tosi vaikeaa ja koira oli ihan sätky. Aluksi jouduin huhuilemaan huomion muhun. Videolla se suurimmaksi osaksi katsoo mua kohti, mutta mä näin ettei se ollut keskittynyt ja sen silmät pälyili sivulle. Käskyt piti antaa nopeesti sarjana, ettei kerkee toimittaa muuta, mutta näkee tosta siirtymät, jotka yhtä seisomaannousua lukuunottamatta menivät ihan hienosti. Jopa seisomasta maahan menee pompsauttamatta takajalkoja eteenpäin, tosin vähän ennakoi maahanmenoa. Kyllä se näköjään nuo osaa, kunhan saisi sen vielä tekemään kaikki hyvin yhdellä kertaa. Nyt oli käskytysmatkaa n. 5 metriä ja etäisyyttä pitäisi saada vielä toiden mokoma lisää.
(Ihan vähän vaan leikkasin videolta Nerin kävelyseisomaannousun jälkeen mun huomionherätyskarjahduksen pois! :D Videon loppuosassa on ääni myöhässä jostain syystä. Ei Neri noin pahasti ennakoi!)

Täytyis saada joku videoimaan muitakin liikkeitä. Esimerkiksi seuraamista ja jääviä on vaikea itse arvioida.

4 kommenttia:

 1. Ihmeen hyvin ne onnistu, lukuunottamatta tuota eteenpäin kävelyä maasta seisomaan noustessa. Unohdin laittaa sen uudelleen maahan ja kokeilla uudelleen, kun se meni istumaan siitä mun ärähdyksestä(jonka leikkasin pois ;D).

  VastaaPoista
 2. Sehän näytti hyvältä! Ihana tuo heiluva häntä :)

  VastaaPoista
 3. Täytyy nyt tunnustaa, että tuo oli jo kolmas otos! Aiemmat oli julkaisukelvotonta kamaa! ;D

  Noora, mä näin tuon hännän viuhumisen ittekki vasta videolta ja koira nättää sen mukaan olevan tosi innoissaan aiheesta. :)

  VastaaPoista