maanantai 6. syyskuuta 2010

"Rääkkään luontokappaletta!"

Treenasin tokoa tänään taas sääksjärven hiekkakentällä - VOI-settiä. Joku spurku istui siellä kentän laidalla, tuli sitten kaukojen treenaamisen jälkeen fillarilla siitä meidän ohi ja alkoi rähistä mulle: "Tekisitkö itse noita, jos mää käskisin? Tossa ei ole mitään järkeä! RÄÄKKÄÄT luontokappaletta!" Ja se tuli halveksivalla äänenpainolla! Ei siinä auttanu selittäminen, että palkkaan makkaralla...
No, itseasiassa siinä mä olen sen spurkun kanssa ihan samaa mieltä, että mitään järkeä tokossa ei tosiaankaan ole. Mutta täytyypähän sitä koiraa jollain aktivoida. Jäi kyllä treenistä ihan paska fiilis, kun ulkopuolisen silmissä mun treenaaminen näyttää rääkkäykseltä! :( Ei kyllä mieltä ylentäny!

5 kommenttia:

 1. No höh, älä välitä. Mitähän kaikkia temppuja se juoppo olis viinapullon eteen tehnyt. Varmaan aika paljon!

  VastaaPoista
 2. Hyvä kommentti Riitalta ;)
  Tosiaan, ei tarvitse välittää, kyllä se koiran parhaaksi on, että se joutuu (=saa) tehdä töitä.

  VastaaPoista
 3. No voi hitsi, kun en älynny vastata sille "En, varmaankaan tekisi, mutta sinä varmaan tekisit ilosta kiljuen nämä kaikki, kun mä vaan vähän vilauttaisin viinapulloa!" :) Mutta ei, mä vaan jäin siihen hämmentyneenä suu ammollaan kattomaan!

  VastaaPoista
 4. Kumma ettei meille ole kukaan koskaan sanonut mitään negatiivista, vaikka välillä on tullut pyöriteltyä koiraa vähän vähemmän kivan näköisesti... mutta kuten sanottu, turha tuommoisista ottaa nokkiinsa. Kunhan koira toimii ja sillä on kivaa, sehän se pääpointti on. :)

  VastaaPoista
 5. Neri on kyllä innokkaana mukana treeneissä, ja jos ei ole, lopetan treenit.
  Kai se oli sille spurkulle jo liikaa, että käskin koiraa. Ja vielä vaadin tekemään oikein, joten muutamia toistoja tuli ilman muuta. Se sitä rääkkäämistä kai sitten oli!

  VastaaPoista