lauantai 18. syyskuuta 2010

"Kiukuttelua" kokeessa - Saatiin kuitenkin 1-tulos ->TK2

TK2 Mustantuiskun Nerinna

Taas mä sekoilin - En tajua mikä ajatusvirhe mulle tuli aamulla ennen lähtöä. Mun olis pitäny lähteä ajamaan koepaikalle kymmentä vaille 8, niin mä lähdin vasta lähes 20 yli. Tajusin autoon istuessani, että mulla on n. 12 minuuttia aikaa ajaa koepaikalle, jos meinaan olla siellä sen vaaditun puoli tuntia ennen kokeen alkua. Ihan "pikkusen" vaan ajoin ylinopeutta... ja kerkeisn ihan kivasti, kun mua ei ees moitittu! :)
Ja hyvin saatiin koottua paketti kokeeseen: AVO1, 182 p, KP ja luokkavoitto, tiukkana tuomarina Tiina Heino. Niin, lisäksi LeVeK tuli joukkuekisassa kakkoseksi ja saatiin Nerin kanssa paljon, paljon palkintoja.
Kehässä
Neri ei ole tottunut siihen, että samaan aikaan toinenkin koirakko suorittaa viereisellä kentällä, joten siitä otti häiriötä. Samaten kostea nurmi kiinnosti. Kovasti sain tehdä liikkeiden välillä töitä, että sain koiran huomion itseeni ja nätisti perusasentoon. Suoritti kuitenkin ihan...
Paikallamakuu 10 - Tämä oli kerrankin täydellinen suoritus Neriltä ja täysi 10 ansaittu. Neri ei mennyt lonkka-asentoon, eikä välittänyt vähäänkään vierestä liikenteeseen lähteneestä aussista.
Seuraaminen 8 - Neri kiukutteli, seurasi ja kiukutteli. Mikähän ihme sai koiran ulvahtelemaan liikkeelle lähtiessä, juoksuosuudelle lähtiessä ja kai se jossain muuallakin vielä urputti.
Liikkeestä maahan 9,5 - puoli pistettä pois urputuksesta :)
Luoksetulo 8 - liikkui jonkin verran käsimerkin jälkeen, sivulletulo hyvä
Liikkestä seisomaan 10 - rintamasuunta oli vino, mutta tuomari ei kai nähnyt sitä sivusta?
Nouto 8 - mälväsi kapulaa (kapulassa oli tosi paksu keskikohta, tuntui varmaan vieraalta suussa) Paluu oli tällä kertaa reipas, sivulletulo hyvä
Kauko-ohjaus 10 - tosi hienosti
Estehyppy 9 - tuomari sanoi rokottaneensa pisteen vinosta asennosta esteen takana, joka oli musta outoa, mutta joka tapauksessa pisteet oli oikeat suorituksesta - Neri törmäsi muhun aika napakasti sivulle tullessa
Kokonaisvaikutus 9 - ihme! - sen verran jouduin Neriä innostamaan liikkeiden alkuun
Tuomarilinja oli tosiaan tiukka, mutta musta näytti, kuin se olisi hieman löystynyt loppua kohden. Koirakoita oli avoimessa luokassa 15, ykköstulos taisi tulla Nerin lisäksi vaan muutamalle.
Tänään sitten tein kokeen jälkeen lopullisen päätöksen ensi viikonlopun kokeen perumisesta. Nerissä oli havaittavissa kisaväsymystä - Tekeminen ei tuntunut kehässä mielekkäältä. Neri on varma suorittaja, kunhan vaan tosiaan osaa... ja voi-liikkeet ei ole ihan täysin hallussa.
Kokeita on myöhemminkin! :)

5 kommenttia:

 1. Upea tulos jälleen! Te olette todella taitaviva! ONNEA!

  VastaaPoista
 2. Paljon Onnea!!! Te oletta HIENO parivaljakko:)

  VastaaPoista
 3. Paljon, paljon onnea taas! Teillä on ollut hieno tokosyksy, mihin vielä ehdittekään ;))

  VastaaPoista
 4. Vitsi te ootta hyviä ! Paljonpaljon onnea ! :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauhiasti kaikille onnitteluista!
  Musta tuntuu nyt taas "häijyltä" perua osallistuminen voi-luokkaan ens viikonloppuna, kun tekis ihan hirveesti mieli mennä kokeilemaan... :D

  VastaaPoista