lauantai 11. syyskuuta 2010

Nerillä nyt 2xAVO1

Toko-koe Ylöjärvi AVO1, KP ja 1. sija - Tuomaroi Ilkka Sten
Kyllä jännitti taas, ja kun koe oli Suomen Sveitsinpaimenkoirien järjestämä, näin varmaan yöllä painajaisia berneistä! :)
Oli kostea ilma, ja tuntui kalsealta, tihkutti mutta mun onneksi ei satanut. Neri tykkää, kun ei ole liian lämmin ja sedekkaan ei sitä haittais. Väsynyt se on nyt, tossa nukkuu lattialla ja jalkoja sätkii välillä unissaan.

Paikalla makuu 10 - Pysyi onneksi hyvin, vaikka lähti juuri ennen liikkeenohjaajan "valmis?" kysymystä peusasennosta liikenteeseen ja alkoi nuuhkia maata. Lonkka-asentoon oli taas heittänyt jossain vaiheessa, mutta siitä ei näköjään näissä luokissa tuomari rokota
Me oltiin avo-luokan 7. koirakko ja Neri oli autossa välillä kerälle kääriytyneenä täydessä unessa. Herättely lelulla ja magggaralla.
Seuraaminen 10  - Neri kyllä kolisteli välillä hampailla mun jalkaani tylsistyneenä. Juoksuosuudella jouduin sihahtamaan sille kieltävästi :-/
Maahanmeno 10 - Nää jäävät on Nerillä hyviä
Luoksetulo 9 - Käsiliikkeellä - Pysähtyi! :) Mitä nyt niistä parista askelesta...
Seisominen 10 - Hyvin
Noutaminen 9 - Pisteitä hyvin tästä suorituksesta(kun vertaa esim. viime kokeeseen) Oma kapula jäi viimeeksi kisoissa Kangasalle, enkä katsonut tarpeelliseksi ostaa uutta. Neri haparoi kapulan nostamisessa ja palatessa "paranteli" kapulan asentoa suussa.
Kauko-ohjaus 10 - Liikkui ehkä inansa eteenpäin istumaannousussa
Estehyppy 8 - Neri oli jo kyllästynyt koko touhuun ja hyppi mua vasten ennen viimeistä liikettä. Katseli metsään, kun annoin käskyn, mutta onneksi Nerillä "hyppy-himo" on niin voimakas, niin lähti käskystä. Ei istunut ekalla käskyllä ja luoksetullessa sivulle pyörähtäessään törmäsi mun reittä vasten huomattavan voimakkaasti
Kokonaisuus 10 -  Iloista oli meidän yhteinen tekeminen :)
Ja yhteensä siitä tuli 191 pistettä -  Meidän enkka! Ja ens lauantaina pistetään paremmaks, kun taistellaan LeVeKin joukkueessa piirinmestaruudesta. ;)

7 kommenttia:

 1. Paljon Onnea Teille taas :) Onnea matkaan piirimestaruuteen !

  VastaaPoista
 2. No herttinen, ihan mahottoman hieno tulos! Kauheen paljon onnea, hyvä te! Ja tgsemppiä piirimestiksiin!!!
  Kaarina

  VastaaPoista
 3. Piirimestaruus jaetaan vaan EVL:ssä, ja sitten lisäksi on vaan epävirallinen joukkuekilpailu.

  VastaaPoista
 4. Isot onnittelut supertokokoirakolle :)

  t.Lili & Heri

  VastaaPoista
 5. ONNEA upeasta tuloksesta TAAS! Hienoa!

  A & R

  VastaaPoista
 6. Suuret onnittelut! Ootte työ kyllä hyviä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos muuten onnitteluista! :)

  VastaaPoista