tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kummia otuksia meillä

Meillä oli vieraita lauantaista tiistaihin. Neri oli ihmeissään vierailevista lapsista. Etenkin vauva oli todella kiinnostava: piti kummaa ääntä, tuoksui aivan ihanalle ja aina sitä kannettiin vaan sylissä :-o
Nuuh, nuuh - ihana tuoksu!
Viiksikarvat kutitti jalkaa, niin Ellan piti potkia innokasta nuuhkijaa kauemmaksi

Isommat lapset olisivat olleet ihan kivoja leikkikavereita - Neri tuntui pitävän lapsia koirina. Se yritti hakea niitä leikkiin pökkimällä kuonolla, hyppäämällä leikkiasentoon niiden eteen tai juoksemalla hepulijuoksua ympärillä. Mutta eivät läheteneet - olivat ihan tylsiä koiria! :)
"Löytyiskö piilotettuja luita?"

Hankikanto

Pulkkakyytiin saatiin huoukuteltua nämäkin "koirat" :) Neri osasi välillä mennä ihan rauhallisestikin pulkkaa vetäessään, mutta pienikin ärsyke sai innostuksen nousemaan ja minä sain jarrtuttaa menoa hikipäässä.
Matias vähän tyytymättömänä epämukavaan asentoon
Sonjalla oli hauskaa, vaikka putosikin välillä kyydistä
Nyt oli länkiväljaat käytössä. Aisoissa täytyisi siirtää etukiinnityskohta eteenpäin, kun nyt kaari tulee vähän turhan eteen ja Neri saa peruutuksen jälkeen koukattua päänsä kaaren taakse aisan päälle. Sitten täytyis saada opetettua Nerille, että länkivaljaiden kanssa vedetään rauhallisesti ja huskyvaljaiden kanssa taas saa pinkoa minkä kintuistaan pääsee! Mutta Neri ei ainakaan vielä tunne käsitettä "rauhallisesti"! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti