lauantai 23. huhtikuuta 2011

Ruutu, ai mikä ruutu, ai missä??

Tiistaina kentällä yhteistreeneissä paljon koirakoita paikalla.
Alkuun paikkamakuussa oli 7 koiraa. Kaksi ohjaajaa pujotteli koirien ymärillä ja takana kävi leikkimässä kaksi eri koirakkoa. Nerillä niska kääntyi kieroon ja meni lonkalle, kun piti vahtia takana olevia eläviä. Etutassujakin asetteli jossain vaiheessa vähän levottomana.
Noudot ja hyppynoudot meni hienosti - Ei enää leiki kapulalla.
Luoksetulossa oli levoton ja mittarimatoryömi eteenpäin. Jouduin menenään palauttamaan sen alkuperäiselle paikalle pari kertaa. Seisominen vähän valui keskittymisen puutteessa, mutta maahanmeno oli hyvä.
Seuraamisessa ja askelluksissa tosi tsemppinä, myös siirtymissä seurasi kontaktissa.
Kaukot myös pikkasta vaille kisamatkalla hyvin paikallaan. Jossain siirtymässä tarvi muistaakseni toisen käskyn.
Ruutu sitten viimeeksi, kun se vihdoin vapautui. Neri alkoi jo käydä vähän kierroksilla, katse eteenpäin ja olisi ollut lähdössä jo ilman käskyä. Seuruuttelin ennen lähetystä, kunnes pysyi sivulla paikallaan. Intona lähti liikkeelle, mutta juoksi vauhdilla oikealta ruudun ohi kohti paikkaa, johon olin edellisellä kerralla jättänyt pallon eteenlähetyspalkaksi. Ei auttanut ruudun huutelu. Neri oli ihan pihalla, että "mikä ruutu". Toisella lähetyksellä teki saman: Juoksi ruudun ohi, mutta kääntyi ja tuli lopulta takaa sisään ruutuun. Palkkasin ruudun löytymisen heittämällä pallon. Leikittiin sen jälkeen ruudussa vähän aikaa ja lähetin sitten läheltä - Meinasi taas mennä oikealta ohi - Huusin takas - Lähetin vielä lähempää - Meni edelleen oikealta kaartaen ruutuun, mutta sentään sisään etureunasta. Pysähtyi hyvin - Pallopalkka. Menin vielä kerran lähettämään vastakkaiselta puolelta. Nyt meni aivan viivasuoraan ruutuun ja hieno pysähdys. Vihdoin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti