sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Ilmaisutreenit metsässä

Sääksjärvellä Birgitanpolun varrella. Paikalla oli vain kolme koirakkoa. Ensimmäistä kertaa vieraat maalimiehet rullatreeneissä. Häpeäkseni täytyy todeta, että edellisestä rullatreenistä on vierähtänyt hyvän matkaa yli kolme kuukautta.
Ja viime hakutreenistäkin oli jo kaksi viikkoa, joten Neri oli intoa piukassa hakualueelle mennessä. Mietin siinä hetken, että pitäisikö ottaa pari hakua ennen rullatreenejä pahimpien höyryjen päästämiseksi, mutta tehtiin kuitenkin vaan rullatreeniä. Maalimiehet näkyvillä.
Liisa näytti Nerille rullaa ja käveli keskilinjalta n. 10 metrin päähän. Neri meni innolla, otti rullan ja.... alkoi leikkiä sillä, heitteli ilmaan, ja otti uudelleen, ja heitti. Harvinaista, että Neri yleensä edes leikkii tuolla tavalla, ja se piti sitten tehdä ilmaisurullan kanssa! :) Jouduin vähän komentamaan likkaa. Neri meni uudelleen Liisan luokse ja sai toisen rullan kehoituksella "Vie Saijalle!" Toi viereen ja irrotti vasta käskystä.
Toisella mm:llä Neri pudotti rullan pari metriä ennen mua. En hyväksynyt suoritusta, seisoin vaan paikallani - ja Neri ei poiminut rullaa maasta, vaan meni oma-aloitteisesti uudelleen maalimiehelle! Loistavaa! Toisen rullan toi viereen, irrotti käskystä.
Kolmannella mm:llä toi rullan linjalle asti, mutta jostain syystä kiersi mun taakse ja pudotti rullan sinne. Katsoin sen hyväksytyksi suoritukseksi. Loput kolme menikin sitten jo rutiinilla! :)
Kaikilla kerroilla otettiin perään näyttö ja sinne mentiinkin vauhdikkaasti. En uskaltanut pitää liinasta kiinni hankauspalovammojen pelossa, kun mulla ei ollut hanskoja kädessä. Ja hienosti Neri odotti "näytä"-käskyä, kun mä kömpelösti ropelsin liinan kiinnittämisen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti