keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Agilitykin kuvioihin

Agiliitoooon
Ilmoittauduin Nerin kanssa 21.3. alkavalle agilityn alkeiskurssille Marjamäen koirahalliin. Jos vaikka päästäis sitten LeVeKin treeniryhmiin jatkamaan treenausta kesällä. Katsotaan, kuinka homma alkaa luistaa ja kuinka me innostutaan asiasta.
Juoksut loppu ja nyt nahistellaan luista
Nerin juoksu taitaa olla ohi. Oli kivan lyhyt juoksu: Vuotoa oli vain kaksi viikkoa, kun viimeeksi oli kolme viikkoa. Vuotoa ei ole ollut sunnuntain jälkeen eikä Huki välitä Neristä enää yhtään.
Luista koirat vaan käyvät taisteluita :) Huvittavaa seurata vierestä. Tarhan ulkopuolella Neri varastaa törkeästi luun Hukin nenän edestä täysin äänettömällä hyppäyksellä Hukin eteen. Hukin rähinät menee ihan hukkaan, kun luu on jo Nerin suussa. Näyttää siltä, kuin Neri olis juoksun jälkeen rohkeampi ja "oman arvonsa tuntevampi". Mutta tarhassa Huki on vieläkin kunkku. Siellä Neri ei edes yritä varastaa luuta Hukilta vaan seuraa haikaillen metrin päästä Hukin nautiskelua. Mutta kyllä Neri omia luitaan puolustaa sielläkin ja välillä molemmat pitää kovaa rähinää, kun selvitetään kumman luu oikeasti onkaan kyseessä. Hampaita siellä ei kuitenkaan kaveriin käytetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti