keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tavoitteet vuodelle 2012...

Tokossa saada se viimeinen EVL1 TVA:n saamiseksi. SM-kisoihin voidaan mennä, jos johonkin joukkueeseen tarvitaan ylemmän luokan koirakkoa.

PK-puolella treenataan haku koekuntoon - ainakin yhteen ALO kokeeseen osallistuminen. Ja jos jälki saadaan siihen jamaan, osallistutaan myös etsintäkokeen alokkaaseen. Alun perin suunnittelin ensin etsintäkoetta, mutta nyt kun alokasluokan hakukoe on helpompi, kuin hakuosuus etsintäkokeessa, suunnataan ensin pelkkään hakukokeeseen! :)
Viestin ottaminen mukaan "treeniohjelmaan", kunhan saan kiristettyä tai lahjottua 18-v poikani pariksi. Levekilla on monta viestin treenaamisesta kiinnostunutta ja olisi hineoa, kun päästäisiin treenaamaan myös porukalla.
Tottista aletaan treenaamaan oikeasti.

Vetohiihdossa osallistun Nerin kanssa ainakin yhteen kisaan ja canicross-kisoihin yritän taas lahjoa 14-v poikani. Jos canicrossin SM-kisat on jossain järkevän matkan päässä, sinne... :)

Näyttelyjä en pistä tavoitteeksi, mutta jos saan jonkin mielenhäiriön, saatan ilmoittaa Nerin näyttelyyn, ja kadun sitä sitten katkerasti näyttelypaikalla :D

Ja ehkäpä myös luonnetestissä voisi käydä.

5 kommenttia:

 1. Vau, hienot tavoitteet, jotka teiltä varmasti onnistuu!

  Onko alokasluokan säännöt haussa/etsintäkokeen hakuosuudessa muuttuneet?

  VastaaPoista
 2. Haussa helpotettiin uusissa säännöissä niin, että kolmesta maalimiehestä tarvii löytää vaan kaksi. EK:n hakuosuudessa on vaan kaksi maalimiestä ja pitää löytää molemmat. Alue molemmissa samankokoinen. Etsintäajasta.... en tiedä itseasiassa, onko niissä eroa! :)

  VastaaPoista
 3. Etsintäaika on molemmissa sama, eli 10 minuuttia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kaarina! Täytyy taas jälleen kerran ihmetellä tuota sääntömuutosta! Mikseivät tehneet samalla helpottavaa muutosta etsintäkokeeseenkin?

  VastaaPoista
 5. Niinpä. Selvä moka se varmaan oli, mutta eivät voineet enää perua, kun uudet säännöt oli varmaan jo painossa...

  VastaaPoista