perjantai 11. marraskuuta 2011

Tokoiltavakin

Sain joulukuulle paikan Tamskin toko-kokeeseen, joten pakko alkaa treenaamaankin. Täytyisi päästä kyllä halliin enemmän treenailemaan - Levekillä on vielä neljä hallivuoroa ennen koetta. Pääsispä sinne koehalliin edes kerran....

Kotona
Sisällä kaukoja lähijumppana. Jalat, tai yleensä vaan vasen jalka, liikahtaa sei-is ja sei-maa vaihdoissa. Oikea jalka on paremmin koulutettu! :) Tunnarikapulan tuontia ja luovutusta parikertaa - Nätisti pureskelematta.
Pihalla on ruutu rakennettuna. Lähetyksiä lyhyeltä matkalta. Ei ole juossut yli ruudun, edistystä! Tosin välillä jää sitten turhan lähelle ruudun etunauhaa.

Kentällä tänään
Neri oli intoa piukassa, vähän liikaakin! Päästeli taas äänähdyksiä ja oli levoton lähetyksiä odottaessaan.
Aluksi seuraamista ja askelluksia välillä palkaten. Arttu kiinnosti kentän laidalla ja siitä piti Neriä välillä ojentaa.
Ohjattu nouto Arttu liikkurina. Merkki hyvä, hyvin vasemmalle kapulalle, mutta sitä sitten pyöräytettiin ennen nostoa, reipas palautus laukalla ja siisti luovutus. Sama oikealle, meni hyvällä kaarteella kapulalle ja hienosti, vaikka kapulan läellä oli ruudun "piste". Nerillä oli selvänä mielessä, mitä se on tekemässä... mutta kapulaa vaan ei voinut nostaa pyöräyttämättä sitä ensin. Argh! Kerkiäiskö tuon korjaamaan pilaamatta palautuksen intoa?!
Hyppynouto metallilla - Paikallaan odottaminen oli vaikeaa, valui alas, liikautti etujalkoja. Heiton jälkeen ei lähetystä vaan seuruutin koiraa, tai otin aselluksia eteen ja taakse. Lopulta pääsi hakemaan. Meinasi luovuttaa turhan nopeasti - Metalli taisi olla kylmä.
Ruudun pistettä ja ruutuun lähetystä - Neri kierroksilla hyppynoudon jäljiltä. Meni hyvin kiepsahtaen pisteelle, mutta alkoi heti liikutella etujalkojaan ruudun suuntaan. Pisteen uusinta ainakin kolme kertaa. Laitoin lopulta törpälle nameja, mutta Neri ei edes syönyt niitä, kun odotti ruutuun pääsyä. Pysypähän kuitenkin paikoillaan. Vauhdilla ruutuun ja pysähtyi itse ruudun sisää, Arttu palkkasi vierestä heittämällä lelun. Ruutuun menoa otettiin myöhemmin lähietäisyydeltä. Ei juossut kertaakaan ruudun yli, tosin kerran sitten jäi etujalat ruudun ulkopuolelle etureunasta. Kaukaa lähetyksessä tuskin tulee sitä ongelmaa.
Tunnari kertaalleen koemaisesti - Arttu liikkuroi. Turhan reipas meno kapuloille, mutta ei sentään osunut niihin. Hyvä haistelu vasemmalta lähtien, oman kohdalla pysähtyi, mutta kävi vielä tarkistamassa edellisen, palasi omalle ja toi nätisti pureskelematta. Luulen, että Artun haju muissa kapuloissa vähän hämäsi.

Lopuksi vielä parkkipaikalla piiitkääää palkatonta seuruutusta normaali-, juoksu- ja hitaalla vauhdilla, askelluksia ja käännöksiä. Hyvästä kontaktista välillä pieni suullinen kehu.
Koitin saada esiin Nerin turhautumisen ja hampaiden kolistelun mun jalkaan, että pääsen napauttamaan siitä. Neri oli tosi tsemppinä ja kerran vain juoksuosuudella meinasi aukoa suutansa mun jalkoihin - Siitä napakka palaute. Näitä täytyy ottaa lisää, jos meinaan, että se ei kokeessa ala kolistelemaan mun jalkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti