torstai 3. marraskuuta 2011

Pakollinen treenitauko

Syynä taukoon ei ole se, että Neri olis kipee, vaan kun minä olen. Tän viikon ollu armoton flunssa päällänsä, ei jaksa mitään tehdä - ei edes jälkeä. Neri on välillä käynyt kummissaa nuoleskelemassa mua, että eiks nyt välillä tehtäis edes jotain. Nerillä kun on "ärsyttävä" tapa tulla nuoleskelemalla ilmoittamaan, kun se haluaa jotain: ruokaa, ulos, seuraa, tekemistä....

Tänään Neri pääsi sentään isännän kanssa pitkälle hölkkälenkille. Kyllä Neri olikin riemuissaan, kun isännällä oli lenkkivaatteet päällä ja lisäksi kädessä kaulapanta - ja sehän tarkoittaa, että pääsee itse mukaan. Neri teki pari kunniakierrosta pihalla, ennenkuin malttoi asettua ukon viereen kaulapannan pukemiseen.

Sen verran sentään jaksoin, että hieroin Nerin itse tänään. Mun se antaakin paremmin hieroa ne aratkin paikat, kipukohdat huomasi vain ihon hyrtistämisestä tai takajalan sätkähdyksestä. Välillä koira piti vaan tyytyväistä urinaa.
Karvaa lähtee ihan älyttömästi ja se irtoaa mukavasti hieronnan aikana.
Toinen kasa on Nerin toiselta puolelta ja toinen toiselta. Nerillähän on toinen puoli vähän vaaleampi, niin aika selvä väriero on irroinneissa karvoissakin.

3 kommenttia:

 1. Hert syykkeli! :O Ja Neri on "vaan" lyhytkarvainen. :P

  VastaaPoista
 2. Mikä aika syksy on karvojen lähtöön, häh? Kylmät tulossa ja kaikkee!
  Mun pitää tänään varmaan pestä Neri, kun ollaan menossa mun veljelle viikonlopuksi ja olis nolo sotkea niitten huusholli karvoilla. Furminaattorikin on hukassa... :-/

  VastaaPoista
 3. No huhhuh. Eipä silti, pitäisikin ottaa kuva siitä karvakasasta, joka Hetasta lähtee...Sitä mäkin ihmettelen, että miksi ne villat nyt just talveksi irtoaa, mutta ihan kauheesti siitä irtoaa. Hiskistä ei niinkään.
  Paranemista sinulle!

  VastaaPoista