sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Tokoilu

Viime tiistaina käytiin kentällä tokon yhteistreeneissä. Treenaamassa oli vain kaksi koiraa. Alun paikalla istumisessa tuli pikkukoira kesken kaiken paikkamakuuseen Nerin viereen. Hienosti Neri istui paikallaan häiriöstä huolimatta. Kävin piilosta palkkaamassa välillä ja sen jälkeen Neri oli kuullemma ollut levottomampi.
Metallihyppynouto meni oikein hienosti.
Ohjattua noutoakin otettiin, kun viimein sain jonkun vieraan viemään kapulat. Ensimmäisellä lähetyksellä Neri menasi juosta suoraan vasemmalle kapulalle, joka oli ensin asetettu - Huusin pois ja muistuttelin merkistä. Merkkinä oli kartio, jollaista olen pitänyt ruudun kulmamerkkinä, mutten koskaan merkkinä. Se oli Nerille kovin vaikea - ei meninnut millään ymmärtää sitä merkiksi ja juoksi ohi. Seisahtui kyllä merkin läheisyyteen, kun huusin seis. Treenattiin sitä siinä vähä aikaa ja sitten pyysin viemään kapulat uudelleen. Neri juoksi merkkiä kohti, mutta meinasi juosta ohi. Vaihdettiin sitten toisenlainen merkkitötsä ja johan alkoi toimia! Nyt täytyy siis treenailla merkkiä kaikenlaisilla tötsillä.
Heikkoa on meidän ohjatun treenaaminen, kun en saa usein apulaista treeneihin. Levekin ohjatut treenitkin jää viikon päästä kesätauolle.
Kotipihassa on pari kertaa treenattu pieniä pätkiä seuraamista ja jääviä nopeasti oikeasta asennosta palkatan. Zetaa on menty kokonaisuudessaankin ja oikeat asennot löytyi hinosti ja Neri oottaa hyvin paikallaan mun tehdessä lenkkini ja lähtee napakasti mukaan seuraamiseen, eikä ennakoi, vaikka välillä katselee ihan väärään suuntaan mun tullessa vierelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti