sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Loma-aikaa

Vähän on jäänyt treenailut vähiin, kun on ollut noita lomalaisia vieraina. Keskiviikkona olisi ollut agility-, tostaina haku- ja perjantaina tottistreenit, mutta en viitsinyt jättää vieraita keskenään, kun harvoin kuitenkin käyvät. Meillä oli kyllä tosi mukavaa, käytiin uimassa ja retkeilemässä.
Veljen 3-vuotias poika oli oikein sopiva kaveri meidän koirille - Huki kun ei kauheasti lapsista välitä(karvas kokemus yhdestä lapsesta muutaman vuoden takaa ja suoraansanoen Huki murisee aluksi lähestyvälle lapselle) ja Neri taas on kovin epäluuloinen ja vähän arvaamaton. Miksu ei välittänyt koirista ihan kauheasti eikä tupannut silittämään, mutta tykkäsi kuitenkin "kouluttaa" niitä. Hukille poika piilotteli nappuloita murskekasoihin ja pyysi etsimään.
Huki sai katsella vierestä piilotusta
Ja jos ei namit meinannut heti löytyä, Miksu meni avuksi :D
Nerille poika piilotteli nameja erilaisten kartioiden alle ympäri pihaa ja Neri sai etsiä. Huomasin, että Neri seurasi Miksun jälkeä kartioita/nameja etsiessään - Olisikohan tämän mielenkiintoisempi tapa alkaa opettaa koiralle jälkeä, kuin tylsä makkarajälki?
Uimassa käytiin joka päivä. Käytän Nerillä nykyään uidessa pieneksi käyneitä kelluntaliivejä - Kelluttavat vähän, mutta eivät haittaa uimista. Neri kun haukkoo vettä uidessaan, jos ei ole kapulaa suussa, ja oksentaa sitten rannalle päästyään.
Uimaan lähteminen on vähän vaikeaa, jos ei ole "mitään syytä" mennä veteen

Kapulat Neri haki mielellään vedestä

Mieluiten nousi vedestä rannassa

Ja ravistelu, niin että muutkin sai vedestä osensa :)
Miksua ei koiran roiskuttelu haitannut

Houkkalammin laiturilla
"Ollaan täällä koko ilta. Lähetään sitten, kun aurinko laskee tuonne noin!"
Lauantaina käytiin Taivalpirtillä ja Neri sai uida sydämensä kyllyydestä kun Arttu ja minä oltiin vedessä innostamassa. Ja sainpas huomata, ettei se vieläkään pärjää mulle uintivauhdissa, kun mä kroolaan. Tosin voipi olla, että jos pitempää matkaa täytyy uida, mä jään kyllä toiseksi! :D Kun mä uin Miksun kanssa, Neriä täytyi pitää kiinni rannalla ja voi sitä katkeraa kiljuntaa.
Meidän syödessä eväitä, Neri nukkui uupuneena varjossa välittämättä ohikulkevita vieraista - Pöllejä olkapäällään kantanut mies sai kyllä vaisut murinat ohi kävellessään.
Uinnin jälkeen väsyttää
Neri sai tyytyä makailemaan taustalla

1 kommentti: